Za intimnu njegu i veći osjećaj ugode

Istraživanja ukazuju kako seksualna aktivnost može djelovati preventivno protiv različitih bolesti, a posebno protiv oboljenja srca i krvnih žila. No, postoje i neke zapreke zdravom seksualnom životu. Zbog raznih hormonalnih promjena smanjuje se dotok krvi do spolnih organa te se narušava i ovlaživanje. Djelatni sastojci kreme IntiMoments smanjuju rizik od infekcija, potiču epitelizaciju, smiruju nadražaj sluzokože te joj daju fleksibilnost i punoću.
Primjenom za vrijeme intimnog odnosa pomaže prokrvljenost spolnih organa, djeluje lagano lubricirajuće, daje osjećaj punoće i pruža intenzivan, pojačan doživljaj. Zbog svoje široke primjene, IntiMoments je s pravom prozvana kremom za noćni ormarić svake žene!
Osnovna prednost primjene IntiMoments kreme je što on spolni odnos čini ugodnijim. Sadrži nekoliko aktivnih tvari koje direktno utječu na spolne organe, kao primjerice L-arginin u slučaju povreda unutar vagine, koji stvara trenutni ugodni osjećaj topline, povećava osjetljivost na podražaj i vlaži mukoznu membranu. Kolagen i elastin pomažu očuvanje elastičnosti, pa čak i punoće. Ukoliko se koristi tijekom intimnih trenutaka, pruža i osjetnu čvrstoću.
IntiMoments se može izvrsno primijeniti i ne samo tijekom intimnih zajedničkih trenutaka, nego i kao kozmetika za intimnu njegu i zdravlje. Tijekom života, a naročito nakon menopauze, mogu se pojaviti različiti čimbenici koji nepovoljno utječu na vlaženje vagine.
Zato se redovita uporaba posebno preporučuje nakon menopauze, jer se količina kolagena i elastina s godinama smanjuje. Zelena alga Chlorella sjajno nadopunjuje svojstva kolagena i elastina te, uz općenito vlaženje i učinak jačanja, potiče i sintezu ta dva proteina. Kamilica i ulje eukaliptusa imaju antiseptička svojstva. Vučji trn i aloe vera djeluju blagotvorno na mukoznu membranu i kožu, a također sadrže i antioksidanse. Zeleni čaj je snažan antioksidans, a k tome i osvježava i vlaži kožu. Ružmarin povoljno utječe na živce i mišiće.